REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na padesáti metrech potřeboval útulný a praktický interiér

Zcela originální interiér najdeme v Bratislavě ve čtvrti na Nivách. Architekti ze studia Toito dostali za úkol popasovat s vcelku malým prostorem. Nebáli se radikálních řešení a změn dispozic. Před jejich zásahem zbytečně moc prostoru zabíraly nelogické chodby, chyběly úložné prostory a kuchyň nebyla tak velká, aby současně plnila také společenskou funkci. To se podařilo změnit.

S velkým příběhem

Na padesáti metrech se tak podařilo vytvořit tři samostatné prostory. Jeden slouží jako pracovna, další jako kuchyně spojená s obývacím pokojem a jídelnou a zcela oddělená tichá ložnice v zadní části bytu. Kuchyňská linka se nese v moderním duchu. Betonové překlady byly ponechané bez nátěru v surovém betonovém vzhledu. Zdi jsou osekané na cihlu a bíle natřené. Nenajdeme zde ani klasickou kuchyňskou linku. Místo ní jsou zde nerezové sektorové kusy bez dvířek. Díky této kombinaci má interiér industriální nádech, o to útulněji působí dřevěný nábytek, nebo posezení v části zařízené jako příjemný obyváček.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA