REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Z nepraktického zádveří vytvořila doslova za pár korun útulnou chodbu

Yvonne Purcell je kreativní duše, která se jen tak nějaké výzvy nezalekne. Její domov mění podobu víc než často. Posledním místem, které zůstávalo často mimo její pozornost, bylo zádveří. Bylo doslova miniaturnía jak říká Yvonne, vešlo se tam pouze jedno dítě. Početnější návštěva tak vstoupila až do obývacího pokoje, kde si mohla pohodlně vyzout boty a sundat kabáty. Yvonne tedy přemýšlela, jak vytvořit praktickou chodbu a nepouštět se přitom do složité stavby.
 

Trocha dřeva a zbytek dlaždic

Yvonne měla hned jasno, že potřebuje na zem položit dlažbu, aby se dalo zádveří rychle vytřít. Našla tedy krabici dlaždic, která jí zbyla, když přestavovali koupelnu. Přemýšlela, jak prostor oddělit, a nakonec vymyslela jednoduchou dřevěnou příčku, která nesahá až ke stropu ale pouze do dvou třetin výšky stěny. Jinak by totiž v nově vytvořené chodbě nebylo žádné světlo. Pak položila dlažbu a celý prostor orámovala dřevěným soklem. Na novou příčku i stěnu umístila jednoduché dřevěné háčky na kabáty a plynoměr, který je zabudovaný u země schovala do dřevěné krabice. Zprvu byla chodba natřená šedomodře, Yvonne se zdál prostor zbytečně tmavý a rozhodla se pro světlý odstín smetanové barvy zvané Moonbeam. Prostor se tak dokonale rozjasnil.
 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA