REKLAMA
REKLAMA

Zpracujte letošní úrodu na 100%

Sušení patří k nejstarším a zároveň nejzdravějším metodám konzervování potravin. Je to dokonalý způsob, jak uchovat chuť, vůni a barvu potravin na výjimečně dlouhou dobu. Princip sušení potravin spočívá ve snížení obsahu vody, a to až o 95 %. V takovém prostředí se nedaří plísním, bakteriím ani kvasinkám, které nemohou růst a množit se. A proto je možné uchovávat sušené potraviny po výjimečně dlouhou dobu, aniž by došlo k jejich rozkladu nebo jinému znehodnocení. Sušené potraviny si navíc uchovají vitamíny. 

Zpracujte letošní úrodu na 100%
Info ikona

Při výběru vhodné sušičky myslete na to, aby šla regulovat teplota sušení. Každá potravina má tožiž svou ideální teplotu na sušení.

Rozhoduje teplota i doba sušení

V dnešní době se k sušení potravin používají moderní sušičky. Některé potraviny se suší při nízké teplotě okolo 30 °C, jiné zase při 70 °C. Proto zvolte takovou sušičku, která vám umožní regulovat teplotu ideálně ve zmíněném rozpětí. I doba sušení potravin je rozhodující pro jejich správné usušení. Proto si určitě pořiďte sušičku ovoce s časovačem. Všechny tyto funkce nabízí sušička snack-to-go KITCHENminis®, která je mimořádně úsporná a to jak z hlediska prostoru tak i energie. Výroba lahodných svačinek a müsli tyčinek probíhá na pěti patrech sušičky ovoce v naprostém tichu. Sušička má ochranu proti přehřátí a funkci automatického vypnutí, takže je maximálně bezpečná. Ráno si můžete vzít malé a lahodné dobrůtky jednoduše do práce nebo je dát dětem do školy jako svačinu. Součástí balení je praktická cestovní sada dvou úložných nádob a nádoby na müsli tyčinky.
 

 

REKLAMA
REKLAMA
Reklama
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA