REKLAMA
REKLAMA

Čtyřčlenná rodina nepořádek nezná

Čtyrčlenná rodina potřebovala především dostatek úložného prostoru. Jejich šikovné zakomponování do interiéru, tak aby zůstal harmonický v jednoduchém designu, bylo hlavním úkolem pro studio Ti architekti. Dispozice bytu je 4+KK a nachází se v novostavbě developerského projektu. Rozložení bytu je vcelku jasně dané. Chodbou vejdete do hlavní společných prostor, kde je kuchyň spojená s jídelnou a obývacím prostorem. Místnost je po většinu dne zalitá slunce, protože odtud můžete francouzskými okny vejít na  terasu. Interiér společných prostor byl navržený tak, aby působil jednotně a přitom byly jednotlivé funkční zóny jasně stanovené

Špičkově zrekonstruovaný secesní byt v moderním skandinávském stylu

Jasně dané funkce bytu

Dominantní je veliký dřevěný monolyt na jedné stěně. V barvě ořechu je v této nábytkové stěně schovaná potravinová skříň, lednice, mraznička i dvě trouby. V jídelní části se proměňuje na knihovnu. Celý tento multifunkční blok je kompkatní díky horním skříňkam, které jsou po celé délce stejné a končí až u stropu. „Špinavá“ část kuchyně s umyvadlem a pracovní deskou je zcela nenápadná v bílém dekoru a nad pracovní deskou je zeď ošetřena stěrkou. Masivní kuchyňský ostrůvek s varnou deskou pak odděluje kuchyň od jídelní části místnosti. Za prostorným jídelním stolem je jednoduchá sedačka. Z obývací část vejdete do soukromé části bytu, kde je hlavní ložnice rodičů s pracovním koutem a dva dětské pokoje. Také v těchto místnostech byly vyrobené prostorné nábytkové stěny, které v sobě schovávají šikovně navržené úložné prostory. V tomto bytě se pořádek udržuje velmi snadno právě díky tomu, že má rodina dost místa, kam vše uklidit. 

Šestičlenná rodina prodala dům a místo toho si pořídili starý autobus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Reklama
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA